F1871882-14B2-4553-98D9-EFF9532F2CD8Hej!

Vad händer med oss när vi inte tror att vår historia är viktig? Den frågan fick mig att börja blogga igen. För att fler kvinnors historier och liv ska få ta plats, på riktigt och fullt ut. Hoppas du vill läsa!

Jag heter Alexandra och är en typisk 80-talist. Bor i Umeå med min stora bullriga familj (man och tre söner) och jobbar som varumärkesstrateg och skribent på en kommunikationsbyrå.

För mig handlar bloggandet om att visa vilket skiftande och fladdrande ting människan är. Jag har bloggat sedan 2005 med ett uppehåll mellan 2014-2017, men nu är jag tillbaka. Jag har bara 2,4 sekunder på mig att fånga en ny besökares intresse. Det är kort om tid, men jag tänker inte locka med vackra bilder. På min blogg får orden ta plats.

Det kommer att handla om livet. Om både det fina och fula. För i perioder är det inga regniga dagar, deprimerande stunder eller ångestladdade känslor. Bara fläckfritt, glittrande och magiskt lätt. Andra är det tvärtom, ganska sunkigt. Det är ju så livet fungerar. Det går upp och ner, men alltid framåt. Det handlar min blogg om.

/Supermom, wifey och reklamare från Umeå.

%d bloggare gillar detta: