Kort bokenkät – Låt oss hoppas på det bästa.

En morgon finner Caroline sin man död i sängen. Hon blir ensam med deras lille son och tvingas in i en helt ny tillvaro, samtidigt som hon rannsakar det liv hon har haft.

1) Vad heter boken du läser just nu?
Låt oss hoppas på det bästa av Carolina Setterwall.

2) Hur långt har du kommit?
sid 75, och det är den sista sida jag kommer att läsa. Åtminstone just nu. Carolina Setterwall har förpackat sin sorg i en bok som kryper in under huden på oss som läser. Jag vill läsa för att hon har gått igenom detta, men jag behöver skratta lite mer så jag gör något som jag vanligtvis inte gör – avbryter läsandet. Och det är ett gott betyg.

3) Beskriv boken med tre ord.
Skoningslöst om sorgen.

4) På en skala 1-5, hur bra är den hittills?
En stark 4:a.

En reaktion till “Kort bokenkät – Låt oss hoppas på det bästa.

  1. Bara detta ”lilla” utdrag som du delar med sig av ur boken griper tag i mig, vill läsa men gör som du- avvaktar till en tid då jag känner mig mindre skör ❤️ Och Tack för att du delar med dig, kram S

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s