Vad vill du läsa om?

IMG_1994.JPG

Vad händer med oss när vi inte tror att vår historia är viktig? Den frågan fick mig att börja blogga igen efter tre år. För att fler kvinnors historier och liv ska få ta plats, på riktigt och fullt ut.

Och för att jag tycker att det är sååå tillfredsställande att skriva igen.
Jag har saknat det!

För mig handlar bloggandet om att visa vilket skiftande och fladdrande ting människan är. Jag har bara 2,4 sekunder på mig att fånga en ny besökares intresse. Det är kort om tid, men jag tänker inte locka med vackra bilder. På min blogg får orden ta plats. Det kommer att handla om livet. Om både det fina och fula. För i perioder är det inga regniga dagar, deprimerande stunder eller ångestladdade känslor. Bara fläckfritt, glittrande och magiskt lätt. Andra är det tvärtom, ganska sunkigt. Det är ju så livet fungerar. Det går upp och ner, men alltid framåt.

Nu tänkte jag be dig om hjälp och höra vad du är sugen på att läsa mer om här på Moderligt & egoistiskt? Ge mig gärna uppslag eller ställ frågor i kommentarsfältet så kan jag använda det som grund till nya blogginlägg!

Tack!

2 reaktioner till “Vad vill du läsa om?

  1. Jag är bara så glad att du bloggar igen! Läst din blogg sedan du va gravid med din minsting och minns du, jag kommenterade efter min egen första förlossning att ditt råd att känna sig tung var det bästa jag fått! Och såpass bra att det hunnit komma en lillasyster 😉
    Jag tycker din nya blogg har en skön blandning mellan både allvarliga inlägg och sådana som Elle-listan, alltid kul att kika in här! Och jag tycker det är starkt av dig att dela med dig av dina erfarenheter av depressionen. Så vad du än skriver om fortsättningsvis så fortsätt med din ärliga och härliga stil! ❤️

    Liked by 1 person

    1. Åh tack snälla för feedback, och vad underbart att läsa att mitt råd kunde vara så avgörande för dig. Blir alldeles blödig här vid köksbordet. Stor kram till dig ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s