Kan inte flytta till Paris men…

dorothee-boissier-7-1290x772

dorothee-boissier-36-520x

dorothee-boissier-8-1070x642

Kan inte ett ord franska mer än Je t’arme, au revoir och typ baguette, men känslan i hemma hos-reportaget på The socialite family får mig att vilja flytta till Paris och bli sådär snyggt parisisk.

Jag försöker dra ner på antal tidningsmagasin här hemma, och uppskattar verkligen sajter som The socialite familyLovely life och The Way We Play. Det känns mer personligt, och mer nära, än ett inredningsreportage i ett glossitt magasin. Jag vet inte hur många timmar jag scrollat omkring på den franska sajten, och varje gång stannar jag till hemma hos Dorothée Boissier i hennes vackra lägenhet.

Nu ska jag resa mig ur soffan och göra hemma lite mer brokigt parisiskt. Spika upp en tavelvägg, vända fram bokryggarna i bokhyllan igen och byta skåp i köket. Och så vet jag vad sommarens loppisjakt blir. I fjol letade jag efter det perfekta slagbordet, som jag till slut hittade. I år ska jag leta efter gamla porträttmålningar med svart bakgrund!

Annars kan jag använda mig av det vi har här hemma. Byta plats på textilier, tavlor och möbler istället för att köpa nytt. Så simpelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s