Om livet som pågår i rummen vi inreder.

IMG_1658

I oroliga tider är det inte så konstigt att vi renoverar, puffar till våra soffkuddar och läser inredningstidningar. Hemmet är ju vår trygga plats, vår egen lilla fästning. Vi vill ha det fint och ombonat för att må bra.

Jag älskar att bläddra i inredningstidningar, men har insett att jag sällan läser texterna. Det är alltid samma sak, slentrianmässiga inredningscitat som inte kommer med något nytt. Av den anledningen har jag vänligt tackat nej när vi har fått förfrågan om vi skulle vilja vara med i hemma hos-reportage med vårt lilla fejktorp. Vid ett tillfälle blev jag väldigt smickrad och vi kom ganska långt i diskussionen men det slutade med att jag drog mig ur. Det kändes inte rätt.

Men så dyker ett annorlunda reportage upp i Elle Decoration. En intervju med stjärnan Johanna Bradford om livet som pågår i dom olika rummen. Om svåra besked, föräldraskap och hemtrevnad. Om att skapa ett hem för familjen. Jag hoppas att fler inredningstidningar vågar gå åt det här hållet. För inredning har en mycket djupare mening än färgval, stil och planlösning.

inredning_vardagsrum_johanna-bradford-

Här kan du läsa hela reportaget.
Och här hittar du Johanna Bradfords blogg.

En reaktion till “Om livet som pågår i rummen vi inreder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s