Diskbänksrealism säljer inte.

Skärmavbild 2018-03-09 kl. 11.47.36

Solen skiner rakt in i köket och det ser ut att bli en riktigt härlig vårvinterdag, för er andra. Här hemma stampar en frustrerad och irriterad 4,5-åring omkring med feberrosiga kinder och kraxar. Det är nästan lite fascinerande hur snabbt di små kan bli sjuka. Poff sare bara och dagens planer bokades av. Nu funderar jag på om jag ska städa upp i köket eller ta en till kopp kaffe och fortsätta läsa Yrke: Influencer – så gör du karriär på nätet.

Det är en superintressant bok med många riktigt bra tips till dig som vill slå i sociala medier. Jag brukar ha liknande diskussioner med företag som vill nå sina kunder/gäster via Facebook och Instagram. För att bli framgångsrik är det bra att ha en strategi. Du behöver du veta varför du gör vad du gör. Du måste veta för vem du gör det och vad det är du vill göra.

Själv inser jag mer och mer att jag aldrig kommer att slå. Diskbänksrealism säljer inte, jag har aldrig haft någon egen strategi och jag bloggar mer för min egen skull än för mina läsare, tittare och följare. Förlåt mig, men det är inte för er skull jag skapar innehåll. Jag gör det för att jag måste, men det är förstås en bonus att ni vill läsa. När jag har en publik tvingar jag mig själv att tänka ett varv extra innan jag klickar på publish.

Jag kan i alla fall rekommendera Linda Hörnfeldts bok till dig som vill lära dig mer om hur man gör business av sociala medier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s