Vad jag njuter av.

c7132-img_6341
Så förmätet av mig att titulera mig ‘Supermom’. Vem tror jag att jag är egentligen? Bättre än alla andra morsor där ute? Vad har jag gjort som ingen annan har gjort innan mig?

Jag är en superhjälte. Det är antagligen du också. En supermom som har fött barn till världen med ditt liv som insats. En supermom som bär sina barn närmast hjärtat, vakat natt efter natt, skyndat mellan jobb och förskola, torkat snor och pussat bort tårar från mjuka äppelkinder. En supermamma som älskar villkorlöst och som väcks mitt i natten av madrömssvettiga barn och förväntas tänka klart. För det finns ingen annan som kommer att hjälpa till och göra allt det där som måste göras utan att tänka. Du är en hjälte, dina barns hjälte. Min hjälte.

För mig är moderskapet allt och det jag värmer mina händer i. Jag känner rytmen i varenda rörelse, genom allt slit och kärleken jag ger och får. Idag fick jag pressa tillbaka glädjetårarna när jag körde ena sonen och hans kompisar till träningen. De hade så roligt tillsammans, och när jag såg hur lycklig vår son var dom skreksjöng till låten Thunder kände jag mig nästan lite religiös.

Även om det stundvis är slitsamt att vara förälder måste jag säga att det är vad som ger mig mest i livet. Att vara mamma. ❤


Rubriken är en önskerubrik av Linda H.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s