Kort bokenkät där boken blir en ‘Skicka vidare-bok’.

9789127153400

1) Vad heter boken du läser just nu?
När reglerna slutar gälla av Ariel Levy.

2) Hur långt har du kommit?
Sid 171.

3) Beskriv boken med tre ord.
Drabbande och inspirerande.

4) På en skala 1-5, hur bra är den hittills?
En stark fyra.

Hon är stjärnreporter på The New Yorker, bor tillsammans med sin hustru på Manhattan och lever ett liv med middagar, resor och passion för skrivandet. När hon åker på en reportageresa till Mongoliet är hon gravid i femte månaden, gift och ekonomiskt trygg. En månad senare har hon inget kvar av det. När hennes drömliv går i krasch tvinga hon ställa frågan: Är min hunger på livet fel? Och vad har vi egentligen rätt att förvänta oss av livet?

Blir du sugen på att läsa? Jag tänkte skicka vidare Ariel Levys bok när jag har läst klart! Lämna en kommentar där du berättar varför du borde få boken innan fredag 26/1 så kanske du är den som får boken på posten. Jag står för frakt om du lovar att skicka vidare boken när du själv har läst klart!

6 reaktioner till “Kort bokenkät där boken blir en ‘Skicka vidare-bok’.

 1. Åh såg ett inslag om henne på Babel tror jag att det var.
  Jag började fundera på vilka människor i mitt liv som skulle fånga upp och hjälpa mig om något hemskt hände. Först tänkte jag, att det finns ingen men det är inte sant, det är bara jag som är dålig på att be om hjälp. Något jag måste öva på, min livsläxa kanske (?)

  Gilla

  1. Precis. Be om hjälp, så viktigt. En bra livsläxa som vi alla måste öva på. Jag är så glad över att jag haft så många som hjälpt mig upp efter käftsmällen i vintras. Med kramar, förståelse, krav och pepp. ❤

   Gilla

 2. I jakten på mina drömmar går jag upp svintidigt om morgnarna nu för att hinna läsa faktaböcker innan barnen och resten av världen vaknar. Jag skulle verkligen behöva bryta av all fakta med en roman för balansens skull 👉🏼 Har kikat på den här länge men inte klickat hem den (än). LOVAR att skicka den vidare sen. Älskar när böcker får leva vidare 🙏🏼❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s