1300 mamastorys.

Att berätta sin egen historia är det kraftfullaste verktyg vi alla har, sa Oprah Winfrey på Golden Globes. Vissa historier känns kanske fjuttiga efter #metoo och #timesup men alla historier är viktiga. För vad händer med oss när vi inte tror att vår historia är viktig?

Jag tror även att andras berättelser blir bränslet och det som får oss att våga berätta om det som tynger oss, vad vi kämpar på med eller det som omöjligt går att förstå. Och jag tror att vi vill berätta, men ibland måste någon visa vägen.

Det gjorde The Times som förstod att det också finns ett uppdämt behov av att prata om moderskapet. It’s nuts being a mum, sa Kathryn Hahn och jag kan bara hålla med. Man vet inte alltid vad man håller på med som förälder, men i det stora hela gör vi det rätt bra ändå. Det har över 1300 mammor berättat om vilket The Times har sammanfattat i sex fantastiska kortfilmer. Här kan du läsa mer om och kolla på Love. Pain. Regret. Six stories about becoming a mother.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s