Din rubrik. Min text.

Nyförälskelsen har inte lagt sig. Jag tycker fortfarande att det är så otroligt givande och utvecklande att blogga, men det är också lite läskigt att väcka liv i en blogg efter flera års tystnad. Kan man bara ta vid där man är i livet?

Det är fördelen med vardagsbloggandet, som jag har hållit på med sedan 2005. Lika snabbt som man kan försvinna från rss-flöden, topplistor och länklistor kan man komma tillbaka. Även om det var några år sedan jag bloggade känns det enkelt att fortsätta. Det är lite som att träffa en vän från förr och tiden som passerat har inte någon betydelse trots att så mycket har hänt sedan sist.

Jag minns en serie inlägg som jag tyckte var extra roliga att skriva. Det var när mina läsare involverades i skrivandet genom att sätta en rubrik som jag skriver texten till.

Rubrikerna kan handla om vad som helst. Något du själv är intresserad av, ett ämne som du saknar här på bloggen eller kanske något du märkt att jag går igång på.

Så går det till:
1. Du sätter en rubrik i kommentarsfältet.
2. Jag skriver en text till rubriken.

14 reaktioner till “Din rubrik. Min text.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s