Äsch, ingen läser ändå min blogg.


Då och då tänker jag på alla Umeåbor som kollar in här dagligen. Min hemstad toppar nämligen listan som visar vart mina bloggläsare och följare på Instagram bor. Det innebär att jag med största sannolikhet möter många av er i vardagen utan att veta om.

Kanske står jag framför dig och fräser åt barnen att skärpa till sig i kön på Ica Maxi? Kanske ser du mig på Avion varje gång du är där? Möts vi i stallgången? Har vi barn på samma skola? Kanske sitter vi i samma väntrum? Har gemensamma bekanta? Inget av det vore helt osannolikt eftersom vi bor i samma stad, vilket är ganska skrämmande.

Ni vet så mycket om mig och jag så lite om er. Det enda sättet att skydda sig från den vetskapen är att tänka att ingen läser min blogg fast min besöksräknare säger annat. Bara så kan jag fortsätta blogga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s