Ni skriver så fina saker till mig.


Hittade din blogg, vill bara tacka för den och för att du delar med dig! Mycket igenkänning och jag älskar hur du skriver, jag uppfattar det som avklätt utan att bli nasty, råärligt med stor integritet.

Jag läste din blogg och du är så sjukt, galet, bananas 🍌🍌 duktig på att skriva. Blev helt medsvept och kände en tsunami av feelings.

Du skriver så fint och ärligt. Både om din pappa och er relation och om döden. Så okonstlat och rakt men så varmt.

Jag vet att jag bara har några få sekunder på mig att fånga ditt intresse innan du bestämmer dig för att stanna kvar eller surfa vidare. Jag tänker inte locka hit dig med vackra bilder utan här får orden ta plats. Det är moderligt och egoistiskt, lättsamt och svårmodigt. Sådär som livet är. Fint och fult på en och samma gång, och jag landar stadigt på båda fötterna när jag läser allt fint ni skriver till mig.

Tack ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s