Klädutmaningen – dag 1.


Och på veckans sjunde dag drog Klädutmaningen igång igen. Till skillnad från sist har jag inte lika mycket kläder, allt får plats i tre trådlådor och på ett 20-tal galgar.

Nu ska jag gräva mig längst in i garderoben och använda kläderna jag en gång gillade men som har hamnat längst in, längst upp. Vardagskläderna, finkläderna, partytopparna, myskläderna. Allt ska användas minst en gång innan jag kan avsluta projektet.

Målet med projektet är att aldrig mer komma hem med spontana impulsköp, men Klädutmaningen är ju inte bara ett köpstopprojekt också ett kreativt modeprojekt som ger ens gamla kläder nytt värde. Jag som känner mig utspökad i allt annat än svart och grått började ta på mig färgglada och stormönstrade kläder som hade samlat damm längst in i garderoben.

Idag har jag mest skrotat omkring här hemma i en grå t-shirt, kofta och de randiga pyjamasbyxorna som jag aldrig har sovit med. Jag förstår inte varför jag ens har köpt dom? Jag har aldrig förstått mig på grejen att sova med byxor som korvar sig runt knät, men som hemmabyxa är dom riktigt fina. Kände mig inte heller helt nedklädd, vilket är lätt att göra i myskläder.

Imorgon tänkte jag gå till jobbet i en sammetskostym!

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s