Perfekt operfekt i vårt lilla fejktorp.

En brokig samling av loppisfyndade möbler och nyproduktion. Bleka nyanser, avskavd färg, udda stolar, mycket tyg, olika tidsepoker och stilar men ändå fint tillsammans.

Jag läser ofta inredningstidningar och blir alltid lika imponerad av familjernas idéer och tankar kring inredning. Det känns så genomtänkt, in i minsta detalj. Själv har jag inte reflekterat så mycket kring vår inredning, men när jag kollar på vårt hem från ett utifrånperspektiv ser jag en genomgående stil. Vad den kallas vet jag inte, men kanske perfekt operfekt.

I veckan är det precis tre år sedan vi flyttade ni i det faluröda huset med vita snickerier. När vi köpte huset såg jag bara möjligheter trots pizzavalv, mörka tapeter, väggcitat och sandfärgade kakelplattor och gula tapeter i köket. Brunt porslin och bruna våtrumstapeter och korkmatteliknande golv i ena badrummet. Det kändes gammalt och nikotingult fast ingen rökt inomhus. Vi målade allt vitt och flyttade in.

Vi landade snabbt, det här är hemma, men det har tagit tid att komma i ordning och huset har hela tiden fått bestämma riktningen. Andra ser ett tidstypiskt åttiotalshus medan vi ser ett litet (fejk)torp som är vårt hem. Inte för att det är tjusigt inrett utan för att det är ju där vi bor, vår stora bullriga familj med många viljor och massor av kärlek.

En reaktion till “Perfekt operfekt i vårt lilla fejktorp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s