Kort bokenkät – Livet går så fort och ändå långsamt.

1) Vad heter boken du läser just nu? 
Livet går så fort och ändå långsamt

2) Hur långt har du kommit? 
Sid 89.

3) Beskriv boken med tre ord. 
Jag var hon.

4) På en skala 1-5, hur bra är den hittills? 
En stark fyra.

Martina Haag skriver om hur man formas som person, om de där händelserna i livet som är avgörande för vem man sedan blir. Jag letade fram mina gamla dagböcker från högstadiet och kunde läsa utan att behöva ta fram skämskudden.

”Nu så känns det som att jag inte vet vem jag är och det känns hemskt. Tänk om man kunde få se en film om sin framtid. Då skulle man se vad man inte skulle göra och vad man skulle göra. Jag vet inte, men livet känns konstigt. På utsidan är jag kanske hård och tål allt, men på insidan är det annorlunda. Det finns massor som jag vill göra men inte törs. Nu vet jag. Imorgon ska jag bli en helt ny person. Fan vad skönt. Nä, nu ska jag sova. God natt”
– Alexandra 15 år.

2 reaktioner till “Kort bokenkät – Livet går så fort och ändå långsamt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s