Wow vad många ni är.

En smygande känsla av tillfredsställelse. Äntligen skriver jag igen. Hur det riktigt blir spelar mindre roll, det känns bara skönt att låta orden rinna ner på tangentbordet igen.

Jag är fortfarande lite chockad över hur många som redan har hittat hit. Jag vet att jag bara har 2,4 sekunder på mig att fånga ditt intresse. Jag tänker inte göra det med massor av vackra bilder utan här får orden ta plats. Här vill jag visa nyanserna i livet. I perioder är det inga regniga dagar, deprimerande stunder eller ångestladdade känslor. Bara fläckfritt, glittrande och magiskt lätt. Andra är det tvärtom, ganska sunkigt. Det är ju så livet fungerar. Det går upp och ner, men alltid framåt. Det handlar min blogg om.

Min man undrade om jag inte blir lite besviken på uteblivna kommentarer. Han minns hur vi på den  gamla bloggen hade långa och intensiva diskussioner i kommentarsfälten, men jag ser att ni är här och det räcker för mig. Vill ni något vet ni vart jag finns.

4 reaktioner till “Wow vad många ni är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s