Frusen ponnymorsa på Ica.

Kände mig skönt avslappnad på Ica idag. Min 13 år gamla vinterjacka som är mer svartblå än klarblå, en alldeles för liten mössa, ett par hängiga jeans, tonåringens tre storlekar för stora och slitna gympadojor. Addera en vinterblek hy, mörka ringar under ögonen samt en less 4,5-åring i kundvagnen.

Annat var det i torsdags när jag gick på gala i en svart smoking, höga klackar och perfekt eyeliner. Min man hjälpte mig med lockarna på bakhuvudet och sen drog jag iväg på galej, och kom inte hem förrän efter midnatt.

Tänker att jag måste bli bättre på att uppskatta variationen i livet. Ena dagen frusen ponnymorsa på Ica, andra karriärskvinna i kavaj och tredje deppig, trött och lite väl allvarlig. Det går upp och ner, men alltid framåt. Tack livet, för att du ger mig så mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s