What would Beyonce do?

Skönt att höra att det är fler än jag som låtsas vara andra personer för att göra vardagen lite lättare, roligare eller rent av mindre läskig.

När jag känner mig lite osäker, kanske också ganska skraj, men skulle behöva ha rejält med pondus brukar jag låtsas att jag är Beyonce. Det får mig att krafsa ihop mitt inre för att ge mer, jobba hårdare och gå när det behövs.

Fast dom viktigaste Beyoncesarna i mitt liv är inte Beyonce med all sin stjärnglans. Det är min mamma som lärt mig att man kan bli vad man vill. Min man som är den häftigaste människa jag känner och som tar fram mina bästa sidor. Det är mina vänner som står upp för sig själva. Min gammelmormor som gick sin egen väg i en tid när det var otänkbart för kvinnor. Det är min handledare på Sveriges Radio som sa åt mig att aldrig be om ursäkt för vem jag är och det är mina älskade ungar som varje dag får mig att stanna upp och kramas.

Det är vad Beyonce handlar om för mig. Vi är inget utan våra nära och kära. Jag tror helt enkelt att det handlar om att omge sig av inspirerande människor som inte ber om ursäkt för sig själva. Vi växer tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s