En kärlekshistoria.

Att leva i en nära relation kan vara något av det svåraste man kan ge sig på, precis så är det Ann-Marie Rauer. Därför är din serie om kärlek så fantastisk, och tack till alla par som valt att vara med och dela med sig av sin kärlekshistoria på bästa sändningstid.

I det senaste programmet frågar sig Ann-Marie hur nära man kan leva varandra innan man kvävs? Hon intervjuar författarparet Alexander och Alexandra Ahndorils, och jag tänker på hur mycket jag saknar att arbeta med min man. Jag var tvungen att motvilligt ge upp det i vintras.

När vi inte längre var nära kollegor sa vår omgivning att det måste kännas skönt att få göra sin egen grej och inte umgås dygnet runt, men vi sörjer på varsitt håll även om det var ett vettigt beslut. Det var magiskt att skapa ihop, och det är en enorm trygghet när man får det att fungera vilket det gjorde för oss. Nu försöker vi hitta något nytt att göra tillsammans, kanske springa? Bli starka och snabba tillsammans låter underbart.

Det är läskigt att dela med sig av sin kärlekshistoria, att öppna upp det mest privata, och därför känner jag mig så tacksam över att paren i SVT:s En kärlekshistoria är så generösa. Det är viktigt att få höra att andra också tjafsar, älskar och lever genom ups and downs.

Här kan du kolla på intervjuerna. Missa absolut inte intervjun med Marianne Lindberg De Geer och hennes man.
”Vi bråkar inte så mycket nu. Vi kan vara lite griniga, det kan vi vara. Carl Johan är så snäll, det går inte att bråka med honom helt enkelt.”

2 reaktioner till “En kärlekshistoria.

  1. Åh vad fint att du hittat hit! 🙂
    Det är ingen hemlighet att jag sa upp mig motvilligt. Det handlar inte om mig och min mans relation, men resten är inget jag kan gå in på här. Hoppas du förstår! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s