Kort bokenkät – Anteckningar.

1) Vad heter boken du läser just nu? 
Anteckningar.
2) Hur långt har du kommit? 
Jag har läst den från pärm till pärm i veckan, men läser igen för det gick lite väl snabbt första gången. Nu är jag på sida 70.
3) Beskriv boken med tre ord. 
Vacker, imponerande, inspirerande.
4) På en skala 1-5, hur bra är den hittills? 
En stark fyra.

En gång i tiden var jag en person folk vände sig till för att få lästips. Under några år bloggade jag flitigt om böcker och läsning, men nu var det längesedan jag hade något tips att dela med mig av. Det blir så när man inte läser böcker annat än för sina barn varje kväll.

Gång på gång kan vi läsa om hur barns läsförståelse minskar, framför allt bland pojkarna, vilket är så himla sorgligt. Till viss del beror på att vi lever i en tid med ständig uppkoppling. Det minskar barns intresse för läsning, men jag tror faktiskt att det minskat mitt intresse också… Nu ska det bli ändring på det, vilket leder mig in på en ytterst viktig fråga.

Har du något boktips?

3 reaktioner till “Kort bokenkät – Anteckningar.

  1. Allt av Simona Ahrnstedt! Både historisk och contemporary romance med feministisk approach. Älskar henne! Hon skriver så vasst att man bara vill ha en ny tegelsten att sätta tänderna i när en är utläst.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s