I’m back

Saknar den där tillfredställande känslan av att få ur sig en text så jag tänkte börja blogga igen. Har lagt in några gamla blogginlägg för att få lite feeling!

För ett par år sedan strömmade tusentals personer in på min blogg varje dag. Ju fler läsare jag fick desto större krav kände jag på mitt bloggande. Jag försökte strunta i den känslan, men att blogga med en skavande känsla om att jag egentligen borde blogga om viktigare saker växte sig starkare och starkare. Det var lite som FI uppmanade i EU-valet Släng inte bort din röst. Jag kände att jag borde ta tillvara på chansen att nå ut.

Då bloggade jag om allt från föräldraskap, graviditet och bloggande till lyxproblem, träning, jobbfunderingar, resor, döden, sorgen, hästar, konsumtion, vänskap, oro och andra vardagsbestyr. Några av mina mest uppskattade blogginlägg handlade om förlossningsrädsla, att vara anhörig till en missbrukare, svårigheter i föräldraskapet, jämställdhet och hur komplicerat det kan vara att skaffa nya vänner som vuxen.

Vad det ska bli av den här bloggen vet jag inte riktigt mer än att jag saknar att skriva, och att bli läst. Kanske hängde du med mig på den gamla goda tiden och minns ett särskilt blogginlägg du skulle vilja läsa igen? Säg gärna till så ska jag leta reda på det.

4 reaktioner till “I’m back

  1. Åh, icke att förglömma dina bokinlägg. Jag älskade att läsa dem också. Jag älskade att läsa allt du skrev. Allt behöver inte vara spot on. Djupt. Viktigt. Jag tycker om de där mer vardagliga skildringarna också.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s